Hoofdsponsor Jeugd - Voetbalvereniging Zuidland

Omdat we het belangrijk vinden iets voor onze omgeving te betekenen, leveren we regelmatig een grotere of kleinere bijdrage aan diverse verenigingen, evenementen en activiteiten in de regio. Hierbij vinden we vooral de jeugd belangrijk, want de jeugd heeft immers de toekomst.

Met ingang van voetbalseizoen 2012 zijn we daarom Hoofdsponsor Jeugd van Voetbalvereniging Zuidland. We hebben onze naam in eerste instantie voor drie jaar aan de voetbalvereniging verbonden. Bij de start van seizoen 2015 hebben we ervoor gekozen het vierde jaar als Hoofdsponsor Jeugd in te gaan. Door onze bijdrage is de vereniging in staat de jeugdafdeling verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan opleiding van jeugdcoaches en de aanschaf van trainingsmaterialen, maar ook aan de organisatie van diverse activiteiten. We hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, sportieve toekomst van onze jeugd.

Voetbalvereniging Zuidland heeft op diverse manieren aandacht aan ons bedrijf als jeugdsponsor besteed. Bekijk hier bijvoorbeeld het artikel dat verscheen in de presentatiegids van de vereniging. 

Of bekijk hier enkele foto's:

Adresgegevens

Stationsweg 32
3214 VK  Zuidland
 
T (0181) 451618
F (0181) 452840

Certificering

VCA**
ISO 9001
Groenkeur BRL Groenvoorzieningen
SKAO CO2-prestatieladder, niveau 3
Aequor-erkend leerbedrijf    

Volg ons!

Volg ons op facebookVolg ons op twitterVolg ons op youtube