Onthulling kunstwerk 'Komunikace' Brielle

Zaterdag 17 september jl. heeft burgemeester Gregor Rensen van Gemeente Brielle het door de Tjechische kunstenaar Radek Dvorák gemaakte kunstwerk onthuld op de Havlickuv Brod rotonde in Brielle. Het beeldhouwwerk is een initiatief van het stedenbandcomité en is mogelijk gemaakt door de gemeente Brielle, sponsoren en vrijwilligers. Het stedenbandcomité onderhoudt al 31 jaar een nauwe vriendschapsband tussen de steden Havlickuv Brod (CZ) en Brielle.

In het beeldhouwwerk zijn verschillende vrouwelijke figuren verwerkt. Aangezien de beelden op een rotonde staan en de vrouwen steeds concreter zijn uitgewerkt, geeft dit een effect van ' abstract naar contreet' als men rond de beelden rijdt.

Het grondwerk is door ons gesponsord. Daarnaast mochten we in opdracht van Gemeente Brielle de aanplant van de rotonde verzorgen. Dit hebben we gedaan volgens het Green-to-Colour concept met passende beplanting die zowel qua groeivorm als qua kleur het onthulde kunstwerk in alle seizoenen prachtig tot zijn recht laten komen.

De beplanting is aangebracht op 19 april dit voorjaar. Kijk eens naar het resultaat slechts vijf maanden later!

 

 

Adresgegevens

Stationsweg 32
3214 VK  Zuidland
 
T (0181) 451618
F (0181) 452840

Certificering

VCA**
ISO 9001
Groenkeur BRL Groenvoorzieningen
SKAO CO2-prestatieladder, niveau 3
Aequor-erkend leerbedrijf    

Volg ons!

Volg ons op facebookVolg ons op twitterVolg ons op youtube