Buitengewoon! betrokken

Sociale en maatschappelijke betrokkenheid!
Sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemen, met oog voor de omgeving en het welzijn van medewerkers en medemens. Dat is wat vandaag de dag van bedrijven verwacht wordt en waar dus steeds meer invulling aan wordt gegeven. Wij zijn van mening dat sociaal en betrokken zijn bij de medemens iets is, dat gelukkig van nature bij veel mensen aanwezig is en dus voor velen al vanzelfsprekend is.

Al sinds onze oprichting in 1970 werken we samen met onze medewerkers, in een prettige, persoonlijke sfeer, aan ons bedrijf. Onze open organisatie biedt voldoende ruimte voor eigen inbreng en initiatief en persoonlijk contact met elkaar en de omgeving.

Omdat onze medewerkers ons bedrijf maken, vinden we het belangrijk gewoon een fijn bedrijf om voor te werken zijn! Eerlijkheid en wederzijds respect zijn daarbij van onmiskenbaar belang. Onze MVO-gedachte hebben we vastgelegd en verder uitgewerkt in een MVO-document, dat onderdeel uitmaakt van ons kwaliteitshandboek. Tevens zijn we lid van MVO Nederland en hebben als zodanig het MVO-manifest ondertekend.

Zorg voor het milieu
Maatschappelijk betrokken ondernemen betekent ook oog hebben voor het milieu en de omgeving. Onze ambities op dit gebied hebben we vastgelegd in ons milieumanagementsysteem dat is gecertificeerd volgens niveau 3 van de CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen.

Zorg voor onze omgeving 

"De jeugd heeft de toekomst"
Niet voor niets is ons bedrijf Erkend Leerbedrijf en bieden we opleidings- en werkervaringsplaatsen aan, zowel voor leerlingen uit het reguliere onderwijs als voor leerlingen van het Praktijkcollege.
Daarnaast steunen we diverse jeugdactiviteiten en sportverenigingen in de regio. Sinds 2012 zijn we bovendien Hoofdsponsor Jeugd van Voetbalvereniging Zuidland.

 

Adresgegevens

Stationsweg 32
3214 VK  Zuidland
 
T (0181) 451618
F (0181) 452840

Certificering

VCA**
ISO 9001
Groenkeur BRL Groenvoorzieningen
SKAO CO2-prestatieladder, niveau 3
Aequor-erkend leerbedrijf    

Volg ons!

Volg ons op facebookVolg ons op twitterVolg ons op youtube